Appleprodukter på nätet

Behöver du hitta tillbehör eller reservdelar till dina Appleprodukter? I Sverige finns det några företag som både ger service och säljer reservdelar till Appleprodukter utöver Apple själva.

Applelogo

Tillbehör hittar du hos flera företag, bland annat hos Equipit som är specialiserade på laddare och batterier för Appleprodukter. Apple själva har även tillbehör utöver de direkt datoranknutna produkterna som hörlurar och högtalare, kablar och dockningsstationer, och det gäller applikationsstyrda tillbehör som till exempel ger dig möjligheten att fjärrstyra funktioner i ditt hem. Exempel på sådana är övervakningskameror i hemmet, iBaby och andra, utrustning för bilen och resor, trådlösa kontroller av speciella energisnåla glödlampor som du kan styra färg och intensitet på.

Det finns flera forum för Macanvändare på webben där du kan söka information och få tips både när det gäller användning och reparationer av Macutrustning. Enklast är att ställa en fråga direkt på Google och ofta är frågan redan besvarad på något forum eller serviceweb. Om du känner dig osäker på svaren du får eller inte hittar tveka inte att vända dig direkt till Apple, dom har en hög nivå av servicekänsla och kan garanterat ge dig de svar du behöver.

Om du inte känner dig hindrad av andra språk kan du göra sök internationellt för att hitta just de Appleprodukter eller reservdelar du är ute efter. Det finns butiker online i de flesta länder inom EU som du kan köpa hos online och få det hemskickat utan någon större kostnader.