Hårförlängningar på nätet

Tidigare var hårförlängningar och löshår något som man fixade hos frisören, vilket både var tidskrävande och otroligt dyrt. Många valde hårförlängningar för att få ett kort eller tunt hår långt och slippa vänta på att det skulle växa. I dag finns löshår att köpa både i affärer och på nätet.

Vissa är så enkla att de varken behöver sys in eller fästas med vax eller ringar. Det finns till exempel hår med clips som på nolltid kan fästas i det egna håret och lika enkelt tas ur när du går och lägger dig. Det gör att det är lättare än någonsin att variera den egna frisyren och gå från kort till långt och tvärtom, precis när som helst. Tunnhåriga kan numera få riktiga Hollywood-svall eller bara fylla ut en tunn kalufs. Det skapar oändliga stylingmöjligheter!

Äkta och syntetiskt löshår

Löshår finns både som äkta och som syntetiskt hår. Förutom priset finns det så klart skillnader i hur man sköter håret och vad det kan utsättas för. Det finns en hel del rekommendationer vad det gäller val av schampo, stylingverktyg och produkter. Till exempel bör man undvika schampo för fett hår och inte alla hår går att färga. Vill du läsa mer om några enkla rekommendationer kan du titta här . Olika hår kommer från olika länder och kan också vara mer lika eller olika det egna håret. Alla löshår finns dock i olika färger, som matchar det egna håret.