Något nytt inför sommaren

Vintergarderoben har fått gett vika för vårkläderna och snart så får vi plocka fram våra sommarkläder. Det är viktigt att vi inte börjar för tidigt med våra sommarplagg. Än så kan det vara rätt kyligt ute så se till att klä dig efter det väder som är.

Det kan vara en idé att redan nu kolla igenom vad som kommer att få vara kvar och vad som behöver köpas nytt inför sommaren. Det kan vara så att dina gamla kortärmade pikétröja har gjort sitt och sjungit på sista versen den senaste sommaren.

Det kan vara hög tid att handla hem lite nya kläder till sommaren. Visst vi kanske har våra favoriter som vi gärna slänger men förr eller senare så måste vi lämna bort dessa plagg och ge plats för något nytt. Tänk att det nya som du köper kan bli dina nya favoritplagg. Fördelen med sommaren är att man inte behöver så mycket utan det kan fungera med en snygg tröja och ett par chinos för att gå på fest. Snygga Sneakers med ett par lätta sommarstrumpor kan fungera hur bra som helst.

Rensa ut bland dina sommarkläder och se vad som kan få vara kvar och vad som behöver kastas. En del plagg kanske det inte är något större fel på då kan dessa få åka till någon välgörenhet och en second hand butik. Se till att tvätta dina plagg innan du skänker dessa. De kläder som är trasiga slänger du på en återvinningsstation efter konstens alla regler. Såklart så kanske det går att laga om det är något som inte är allt för mycket sönder. Antingen så lagar du själv om du besitter den kunskapen eller så lämnar du in till en skräddare som hjälper dig.