Snabbmat och matkassar online

I Sverige har det på senare tid blivit populärt att handla mat och snabbmat på nätet. Jämförelser som gjorts mellan vanliga matkassar i affär och så kallade onlinekassar från internet, har visat att onlinekassen oftast är 10-30% dyrare.

Onlineföretagens överpriser beror mycket på att de inhandlar och paketerar in samt kör ut varorna till kunderna. Undviker du att få maten utkörd så sparar du mer långsiktigt. Fördelen med matkasse på nätet är att du slipper packa in varorna, vilket spar mycket tid.

Om du är sugen på snabbmat och lite bekväm av dig finns det en uppsjö av onlinerestauranger med hemkörning. Till en början var det pizzeriorna som erbjöd onlineköp och hemkörning. Sedan dess har restaurangerna utökats och numera finns en mängd olika restauranger tillgängliga på nätet. När du beställer online behöver du ett svenskregistrerat VISA eller Mastercard. De flesta online-butiker för snabbmat godkänner inte internationella kort. Om du inte har pengar på kortet och vill bli fakturerad så har du möjlighet genom företaget Klarna – dessutom kan du göra delbetalningar.